Cajsa Nyberg

Biträdande Projektledare

Affärsområde Hyresgästrådgivning, Göteborg

Min grundläggande roll är biträdande projektledare, men beroende på vilket projekt man är involverad i så kan rollen variera.

Studier på Chalmers tog mig till Göteborg
Jag kommer från Skåne, men flyttade till Göteborg för cirka fyra år och trivs väldigt bra här, därför stannade jag kvar även efter att mina studier på Chalmers var avslutade. NIRAS är min första riktiga arbetsgivare efter studierna, vilket jag känner mig väldigt trygg med. Jag tycker om att hålla igång och ha saker att göra hela tiden, annars blir jag lätt lite rastlös, men det är samtidigt viktigt med ordning och struktur.

Att bli sedd och lyssnad på
Det är alltid väldigt mycket som händer och det är en stor variation av arbetsuppgifter, så man lär sig väldigt mycket. Sen tycker jag att man känner sig väldigt välkommen, sedd och lyssnad på även som nyanställd och ny i branschen. Jag upplever att NIRAS tror på mig och ger mig möjlighet att tillföra kunskap i de projekt jag är involverad i. Den platta organisationsstrukturen bidrar till att man kan vara med att påverka och förändra.

Uppdrag jag skulle vilja jobba med
Skulle vara att hålla workshops för företag som ska arbeta i aktivitetsbaserat kontor. Få vara med och planera samt genomföra workshops, för att få medarbetarna att lättare ta sig igenom förändringen som arbetssättet innebär och för att få en lyckad implementering. Det skulle vara mycket spännande och väldigt roligt!

Att få förtroende utvecklar mig som person
Att snabbt bli betrodd med de kunskaper jag har och att man litat på att jag klarar av uppgifterna har fått mig att känna mig bekväm i min roll. Det förtroendet betyder att jag vågar ta på mig större uppgifter och nya utmaningar, gör att jag lär mig nytt och det utvecklar mig!

En vanlig arbetsdag
Det är väldigt olika från dag till dag, men jag startar alltid dagen med att kolla mailen och kalendern. Sedan kan det vara väldigt varierande, allt från kundmöten till en hel dag framför datorn på kontoret eller resor till Stockholm och Malmö. Men det är variationen som gör det så roligt då den ena dagen ofta inte är den andra lik.

Att arbeta på NIRAS
Kräver att man som person är driven och tycker om när det händer saker, även sånt som inte var planerat från början. Det klassiska uttrycket är att kunna ha många bollar i luften, men detta stämmer faktiskt och är väldigt viktigt för att trivas med arbetsmiljön och utföra ett bra jobb. Det är även fördelaktigt om man gillar att resa då det kan bli en del sådana i jobbet!

Om fem år…
Jobbar jag med det jag gör nu men jag har mera ansvar och driver mina egna projekt!


© NIRAS i Sverige – Vx: 08-503 844 00 – F: 08-503 844 92 – E: info@niras.seSitemap

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter