Om NIRAS

Ledande konsulter inom fastigheter, lokaler, samhällsbyggande, miljö och utvecklingssamarbete

NIRAS i Sverige är ett av de ledande konsultföretagen i Norden inom vårt område. Vår idé är att skapa hållbar lönsamhet i varje uppdrag genom ledande konsulttjänster inom miljö, klimat, samhällsbyggande, fastigheter, facility management, lokal- och arbetsplatslösningar. Vi har också ett starkt engagemang inom internationellt utvecklingssamarbete, där vi bidrar med kompetens och åtgärder för en bättre värld!  Vi har cirka 160 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Linköping. 

Bland kunderna finns verksamheter i alla branscher, från börsnoterade företag, myndigheter, kommuner, landsting, universitet och högskolor, till mindre aktörer. Genom att lyssna på våra kunders behov, skapar vi kreativa, lönsamma och långsiktiga lösningar i ett nära samarbete. Varje uppdrag är unikt, och företaget har ett brett tjänsteutbud för såväl helhetslösningar i ett internationellt perspektiv som lokala lösningar inom specifika områden.

Vårt moderbolag NIRAS A/S grundades 1956 av de danska civilingenjörerna Jørgen Kristian Nielsen och Konrad Rauschenberger. Företaget räknas i dag till Danmarks mest välkända och respekterade teknik-konsultföretag. Totalt är vi ca 1400 medarbetare i NIRAS-gruppen och har pågående aktiviteter i 35 länder. NIRAS är representerade i Östersjöregionen med kontor i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Estland, Polen, Ryssland och Ukraina. Vi har dessutom dotterbolag på Grönland, i Bulgarien, Kroatien, Egypten, Malaysia, Tanzania, Sri Lanka och Zambia. Den totala omsättningen är ca 120 miljoner Euro.

© NIRAS i Sverige – Vx: 08-503 844 00 – F: 08-503 844 92 – E: info@niras.seSitemap

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter