Hyresgästrådgivning och lokalförsörjning

Rätt lokal bidrar till lönsamhet och framgång

Rätt lokaler med rätt funktion till rätt pris och med gröna hyresavtal - det är vad alla talar om idag. NIRAS är ett starkt stöd när det gäller att hitta en lokallösning som stödjer framtida verksamhets- och affärsmål. En lokal som också ökar attraktionskraften gentemot kunder och medarbetare, samtidigt som den skapar nya förutsättningar för kommunikation och samverkan.

Vår rådgivning utgår från verksamhetens behov och bidrar till att skapa den mest optimala lokallösningen ur funktionell, miljömässig, lönsamhetsmässig och hyresjuridisk utgångspunkt. Det kan omfatta allt från analys av och strategier för hela hyresavtalsportföljen, till att finna en ny lokal med förhandlingsstöd, grönt hyresavtal, hyresjuridisk rådgivning och hantering av flyttprocesser.

Våra tjänster har internationellt många benämningar: Tenant Representation, Corporate Real Estate Services (CRES), Corporate Solutions, Occupier Services m m. Vi kallar det helt enkelt för hyresgästrådgivning, men vi vänder oss också till lokalanvändare som äger sina fastigheter.

Kontakter

Ingela JohanssonBusiness Unit DirectorT: +46 8 503 844 57E: Send E-mail
Oskar LundqvistSales ManagerT: +46 8 503 844 36E: Send E-mail
Fler medarbetare

Lease Manager

 

© NIRAS i Sverige – Vx: 08-503 844 00 – F: 08-503 844 92 – E: info@niras.seSitemap

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter