Hyresjurist till NIRAS Corporate Real Estate Services, Stockholm

Job image
  • Affärsområde: Corporate Real Estate Services
  • Land: Sverige
  • Position length: Permanent
  • Ansökningstiden: den 19 februari 2022

Ansök om jobbet

Vi söker dig som är en affärsdriven konsult och uppskattar att arbeta med omväxlande och utmanande uppdrag inom hyresgästrådgivning och lokalförsörjning. Du har fokus på att leverera kundnytta och att utvecklas tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

NIRAS affärsområde Corporate Real Estate Services är en ledande aktör inom området strategisk rådgivning och operativ projektledning med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och fungerar som ett nationellt team som driver uppdrag för lokalanvändare över hela landet.

Vårt arbetssätt präglas av att vi arbetar målfokuserat och engagerat för att skapa värden för våra kunder på både kort och lång sikt. Vi vill ge våra kunder goda förutsättningar att bedriva sin verksamhet framgångsrikt i långsiktigt hållbara, attraktiva, ändamålsenliga och effektiva lokaler.

Inom Corporate Real Estate Services vill vi bidra till utveckling och göra nytta för våra kunder, så för att lyckas ska du vara en teamspelare med tydligt driv och engagemang. Som konsult och projektledare hos NIRAS arbetar du omväxlande i team med dina kollegor och självständigt, ofta i tätt samarbete med uppdragsgivarens organisation, andra konsulter och leverantörer. Du har många externa kontakter med fastighetsägare och hyresvärdar.

I vårt affärsområde värdesätter vi att du såväl självständigt som i samverkan med andra kan planera och utföra aktuella uppdrag. Som person är du affärsmässig och mån om att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder. Du har en hög verbal och stilistisk förmåga. Du behöver också ha förmåga till att vara inlyssnande och förstå kundens behov och förutsättningar för att säkra värdet och kvalitén i leveranserna.

Med din specialistkompetens inom hyresjuridik kommer du t ex granska hyresavtal, ge råd inför förhandlingar samt enskilt eller tillsammans med ansvarig projektledare driva hyresförhandlingar, arbeta med avtalsutformning, hantera uppsägningsförfaranden och olika typer av överenskommelser inom det hyresjuridiska området. Du kommer även arbeta med andra, inom affärsområdet, förekommande tjänster.

Vi söker dig som tog din juristexamen/jur. kand. för åtminstone fem år sedan och har minst tre års erfarenhet av arbete med kommersiell hyresjuridik, förhandling och avtalsutformning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som hyresjurist/projektledare inom en fastighets- eller lokalförsörjningsorganisation alternativt som konsult inom området.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Placeringsort: Stockholm, med resor inom landet. Vi är även öppna för att du utgår från Malmö eller Göteborg.

För frågor om tjänsten, kontakta 

Ingela Johansson          Magnus Axberg

Affärsområdeschef        Bemanningsansvarig

070-726 03 12            070-991 80 37