Bli en del av AlfaNordic Academy

Alfanordic Academy 01337

Som trainee eller graduate i AlfaNordic Academy får du ett försprång i din karriär inom läkemedelsindustrin och blir rustad för att lösa utmaningar inom life science-industrin.

Brinner du för bioteknik, life science och ledarskap? Som graduate eller trainee i AlfaNordic Academy får du en inblick i life science- och läkemedelsindustrin och kan inleda din karriär som specialist, produktionssupport eller projektledare.

Graduateprogram

Pharma Academy är ett tvåårigt graduateprogram för dig som är nyutbildad, ambitiös och drömmer om en karriär på ett ledande läkemedelsföretag.

Som graduate blir du anställd hos AlfaNordic i två år, men du kommer att skickas ut som juniorkonsult för att arbeta på ett antal av Skandinaviens ledande läkemedels- och life science-företag. Under de två åren kommer du att uppleva en kombination av arbete, fortbildning och coachning.

Efter graduateprogrammet kan du antingen bli fast anställd på ett läkemedelsföretag i två år eller bli anställd som konsult av AlfaNordic i två år.

Pharma Academy tar emot studenter en gång om året, med början på hösten.

Läs mer om graduateprogrammet och hur du ansöker.

Traineeprogram

Life Science Academy är ett nio månader långt traineeprogram som ger dig snabbare tillgång till life science-industrin.

Du får intensiv undervisning, vägledning av specialister och mentorer och blir väl rustad för industrin. Som trainee arbetar du samtidigt i en produktionsverksamhet.

AlfaNordic Academy

AlfaNordic Academy ingår i NIRAS-koncernen och har tagit fram ett graduateprogram och ett traineeprogram i samarbete med utbildningsinstitutioner och life science-företag.

Programmen utbildar nya talanger och bidrar till att säkra rätt kompetens till den skandinaviska life science-industrin.

AlfaNordic fick Dansk Industris Initiativpris 2016, och ända sedan dess har graduatekandidaterna varit mycket efterfrågade av ledande företag.

Läs mer om AlfaNordic Academy.

Det nio månader långa programmet består av sju moduler som alla är baserade på fall från branschen.

Du kommer att lära dig förstå hur produktionen i life science-industrin organiseras med avseende på kvalitetsmässiga myndighetskrav. Efter programmet är du redo att ta dig an olika roller inom produktionssupport och projektledning.

Läs mer om AlfaNordic Academy och ansök om trainee- och graduatetjänsterna.

Vill du veta mer?

Frank Winther-Hinge

Frank Winther-Hinge

Vice President, Business Unit

Allerød, Denmark

+45 5059 1598

Anita Birgit Petersen

Anita Birgit Petersen

Consultant

Allerød, Denmark

+45 3144 7540

Se också: