Bli en del av NIRAS Life Science Academy

Alfanordic Academy 01337

Som trainee eller graduate i NIRAS Life Science Academy får du ett försprång i din karriär inom läkemedelsindustrin och blir rustad för att lösa utmaningar inom life science-industrin.

Brinner du för bioteknik, life science och ledarskap? Som graduate eller trainee i NIRAS Life Science Academy får du en inblick i life science- och läkemedelsindustrin och kan inleda din karriär som specialist, produktionssupport eller projektledare.

Graduateprogram

Pharma Academy är ett tvåårigt graduateprogram för dig som är nyutbildad, ambitiös och drömmer om en karriär på ett ledande läkemedelsföretag.

Som graduate blir du anställd hos NIRAS i två år, men du kommer att skickas ut som juniorkonsult för att arbeta på ett antal av Skandinaviens ledande läkemedels- och life science-företag. Under de två åren kommer du att uppleva en kombination av arbete, fortbildning och coachning.

Efter graduateprogrammet kan du antingen bli fast anställd på ett läkemedelsföretag i två år eller bli anställd som konsult av NIRAS i två år.

NIRAS Life Science Academy tar emot studenter en gång om året, med början på hösten.

Läs mer om graduateprogrammet och hur du ansöker.

Traineeprogram

Life Science Academy är ett nio månader långt traineeprogram som ger dig snabbare tillgång till life science-industrin.

Du får intensiv undervisning, vägledning av specialister och mentorer och blir väl rustad för industrin. Som trainee arbetar du samtidigt i en produktionsverksamhet.

Det nio månader långa programmet består av sju moduler som alla är baserade på fall från branschen.

Du kommer att lära dig förstå hur produktionen i life science-industrin organiseras med avseende på kvalitetsmässiga myndighetskrav. Efter programmet är du redo att ta dig an olika roller inom produktionssupport och projektledning.

Läs mer om NIRAS Life Science Academy och ansök om trainee- och graduatetjänsterna.

Vill du veta mer?

Linda Bølling

Linda Bølling

Senior People Development Partner

Allerød, Denmark

+45 2287 6980

Annette Myrup

Annette Myrup

Coordinator

Allerød, Denmark

+45 3144 7523

Se också: