Skandinaviskt graduateprogram med internationell inriktning

Graduate Til Reachme 1 002

Är du en nyutexaminerad ingenjör som vill utveckla och använda dina yrkeskunskaper i spännande projekt i Skandinavien? Då kan vårt graduateprogram vara något för dig.

Under vårt tvååriga graduateprogram får du möjlighet att arbeta med skandinaviska projekt inom infrastruktur, försörjning och miljö.

Efter programmet kan du förvänta dig att bli erbjuden ett jobb på NIRAS i Norge eller Sverige, där du kan dra nytta av din internationella erfarenhet i din fortsatta karriär.

Kom igång med karriären

Graduateprogrammet ger dig en snabbare start på din karriär som konsult genom projektarbete, kurser, webbinarier och fokus på din utvecklingsplan. På bara två år kan du få motsvarande tre eller fyra års erfarenhet.

Du kommer att få ett snabbt växande nätverk och träffa högkvalificerade medarbetare som alltid är redo att ge dig professionellt stöd.

I början av programmet blir du anställd i Norge eller Sverige med sikte på fast anställning på samma plats efter programmets slut. Under din utstationering får du ett speciellt kontrakt i det aktuella landet med bra villkor, däribland bidrag och hjälp med boende.

Något för dig?

Graduateprogrammet är för dig som antingen är helt nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet efter din ingenjörsexamen eller annan relevant masterexamen. Under dina studier har du specialiserat dig på något av följande fem ämnesområden:

  • Väganläggning
  • Geoteknik
  • Mark och grundvatten
  • Avlopp och avloppsvatten
  • Dricksvatten

Nästa ansökningsomgång till graduateprogrammet meddelas här när startdatum för nästa grupp fastställs.

Vill du veta mer?

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Director

Oslo, Norway

+4523215452

Tomas Hjorth

Tomas Hjorth

Vice President, Business Unit

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 05

Åsa Malmäng Pohl

Åsa Malmäng Pohl

Vice President, Business Unit

Göteborg, Sweden

+46 31 792 26 25

Se också: