Bli vår nästa praktikant

Ung I Praktik (2)

Är du redo att omsätta teori och kunskaper från undervisningen i praktiken? Och är du nyfiken på vad som händer i verkligheten på en av Skandinaviens ledande rådgivande ingenjörsverksamheter? Då kan du bli vår nästa praktikant.

Som praktikant på NIRAS får du konkreta arbetsuppgifter, får närkontakt med våra projekt och blir en del av en yrkesmässig och social gemenskap med både erfarna och unga medarbetare. Vi har sammanställt ett praktikprogram som ger dig en lärorik inblick i vardagen som rådgivande ingenjör.

Kickstarta din karriär

Praktikprogrammet är din chans att kickstarta din karriär. Du får värdefull erfarenhet och utvecklar dina kompetenser. Vi är mycket glada över att flera av våra praktikanter senare har fortsatt inom NIRAS som studentmedhjälpare och därefter i fasta anställningar.

Vissa har också tagit tillfället i akt att fortsätta samarbetet i anslutning till sina examensarbeten.

Om dig

Praktikprogrammet är avsett för studerande som läser till diplomingenjör, civilingenjör, psykolog, byggnadsingenjör eller maskiningenjör, samt för studerande inom andra relevanta akademiska program, t.ex. geologi och biologi.

Om du håller på med en annan relevant utbildning är du också välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor

Vi får ofta frågor om vårt praktikprogram. Du hittar svar på de vanligaste frågorna i avdelningen Vanliga frågor.

Något för dig?

Om du vill utmana dig själv med ett praktikprogram på NIRAS, vänligen fyll i dina uppgifter och skicka in ditt CV.

Har du några frågor?

Christian Sandberg

Christian Sandberg

Market Director

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 30