three employees standing next to SDG icons
Från vänster: Eric Olsson, Helen Edvall, Karl-Oscar Nilsson
Nyhet

Fler nya medarbetare hos NIRAS Corporate Real Estate Services

Fler nya medarbetare hos NIRAS Corporate Real Estate Services i Stockholm. Den växel vi har lagt in i början av året ligger fortsatt i och 2018 avslutas nu starkt med flera nya uppdrag för befintliga och nya kunder vilket gör att vi förstärkt med fler nya kollegor.

20. dec 2018

Stockholm har vi under november och december fått välkomna Helen Edvall, Eric Olsson och Karl-Oscar Nilsson. Helen Edvall som tidigare arbetat inom administration och ekonomi förstärker nu vårt team inom hyresavtalshanteringstjänsten. Eric Olsson och Karl-Oscar Nilsson har anslutit som biträdande projektledare och har senast arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm. Eric och Karl-Oscar har dessförinnan studerat fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

Vår ambition har alltid varit att vara den starkaste aktören inom vår marknad och årets rekryteringssatsningar gör att vi nu står starkare inför 2019. Vi önskar nu våra kunder en riktigt trevlig jul- och nyårshelg” hälsar Olof Johansson och Oskar Lundqvist, Team Manager på NIRAS Corporate Real Estate Services.