Group of newly graduated junior consultants
Deltagarna i NIRAS Young Professional Academy 2017-2019.
Nyhet

NIRAS internationella traineeprogram öppet för nya ansökningar

NIRAS Young Professional Academy kommer att expanderas ytterligare i juni med nya deltagare som representerar både utvecklingsbiståndsprofiler och profiler som representerar NIRAS övriga sektorer.

08. mar 2018

NIRAS internationella traineeprogram för framtida utvecklingsbiståndskonsulter, NIRAS Young Professional Academy (NYPA), har sedan starten varit en stor succé och bra investering.
Med detta i åtanke har programmet nu utvecklats och expanderat och erbjuder nu platser till andra profiler som vill arbeta med internationella projekt inom alla NIRAS övriga sektorer såsom vattenförsörjning, marinteknik, livsmedel- och dryckesproduktion, byggprojekt och arkitektur.

Värdefulla talanger

Nio månader efter starten av det andra NYPA-teamet (2017-2019), ser NIRAS redan stora fördelar med gruppen av ambitiösa och snabbutvecklande talanger som tränas i anbuds- och konsultarbete.
Det tvååriga programmet förser deltagarna med en dedikerad utbildning med en mix av teoretiska och praktiska moduler.
De nuvarande deltagarna har nyligen haft kurser i ungefär en månad i Belgrad, där programmet är baserat. Nu praktiserar de på olika kontor jorden över eller i fältarbete, innan de återvänder till Belgrad för mer teori i september.

NYPA 2018-2020 nu öppet för ansökningar

Med anledning av framgångarna har det beslutats att ytterligare expandera NYPA-programmet genom att öppna för ansökningar igen. Efter att ha valt ut den nya gruppen av deltagare kommer NYPA 2018-2020 att börja den 4 juni i Belgrad.
Den nya gruppen kommer att bestå av upp till 20 deltagare och kommer att inkludera den nya kategorin av deltagare som representerar de andra affärsområdena inom NIRAS. Programmet kommer att öka deltagarnas förståelse för internationell försäljning och projektledning.

Ansök till NYPA

NYPA 2018-2020 är öppen för ansökningar med fokus på NIRAS övriga affärsområden än utvecklingsbistånd till och med 18 mars.

Mer information finns här.