Nyhet

NIRAS Management-team nystartar i Norrköping

10. maj 2017

NIRAS nystartar Mangement-teamet i Norrköping genom att anställa fyra personer och planerar att expandera på orten under de närmsta tre åren. NIRAS Management erbjuder tjänster inom byggprojektledning, fastighetsutveckling och handel-, centrum- och stadsutveckling.

Christer Forssén är sedan februari teamledare för Mangement i Norrköping och arbetar även som projektledare med fokus på anläggning och el. Christer som är tillbaka på NIRAS efter 9 år på Siemens har sin bakgrund inom el, anläggning och IT.

Thomas Arnoldson är projektledare och energiexpert. I 19 år har Thomas arbetat som storkundsansvarig på Tekniska Verken och Bixia i Linköping. Thomas är lösningsfokuserad med ett extraordinärt kundfokus.

Patrik Nagy börjar 1 september som byggprojektledare och har tidigare erfarenhet av entreprenadbesiktningar och byggledning. Närmast kommer Patrik från Eskilstuna kommunala fastighetsbolag.

Leif Ramstedt kommer att arbeta med besiktningsuppdrag och komplexa uppdrag.  Med 50 år i branschen har Leif djup kunskap från hela byggsektorn. Leif har bland annat varit platschef på Turning Torso i Malmö och på flera skyskrapor i Malaysia.

─ Efter många år på Siemens är jag nu tillbaka på NIRAS där jag tidigare arbetat i 6 år. Det känns spännande att komma tillbaka och den här gången axla teamledarrollen. Jag ser fram emot att bygga upp verksamheten och utveckla våra kundrelationer, säger Christer Forssén.

─ NIRAS Management är inne i en expansiv fas där vi både förstärker befintliga kontor och nystartar teamet i Norrköping. Den svenska delen av verksamheten har sina rötter i Norrköping och det är därför både naturligt och extra glädjande att marknaden nu möjliggör en nystart på orten, säger Christian Wihlborg, affärsområdeschef Management.