Cash dispensers of Bankomat
Nyhet

NIRAS och Bankomat AB i ett rikstäckande uppdrag

NIRAS har erhållit uppdraget att genomföra lokalsökning och etablering av kontantcenter.

04. mar 2016

Vi är glada att få stödja Bankomat i den kommande lokalexpansionen. Vårt erbjudande till Bankomat AB sträcker sig från strategisk rådgivning och projektledning till genomförande av den stora expansionen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete med Bankomat där vi erbjuder marknadens bästa konsultstöd från två av NIRAS affärsområden Corporate Real Estate Services och Property Consultants” säger Rickard Ekman o Johan Mörling kundansvariga och strategiska rådgivare hos NIRAS CRES och PRCO.

Behovet av att sätta in kontanter via automater ökar och nu etablerar Bankomat AB ett 60-tal kontantcenter på större orter i Sverige. I ett kontantcenter kan man ta ut och sätta in sedlar och i vissa finns även tillgång till utländsk valuta.

Förra veckan öppnade Bankomat AB ett kontantcenter i Galleria Domino i Norrköping och nu sker etableringarna löpande under de närmaste två åren. Sökningen efter rätt platser pågår för fullt.

Som alltid är säkerhet och tillgänglighet viktiga faktorer när vi planerar var våra automater ska finnas. Det är oerhört viktigt för oss att man känner sig trygg vid automaterna. Våra kontantcenter ska ligga i köpcentrum, på handelsplatser och i andra inomhusmiljöer där det är upplyst och många människor är i rörelse” säger Johan Nilsson.