NIRAS och Bankomat AB i ett rikstäckande uppdrag

Bankomat Kontantcenter

NIRAS har erhållit uppdraget att genomföra lokalsökning och etablering av kontantcenter.

den 4 mars, 2016

Efter 5 framgångsrika år tillsammans och över 200 etablerade kontantcenter förlängs nu ramavtalet i 3 år. Förlängningen är från februari 2022.

Utöver kontantcenter har NIRAS bistått med förhandlingsstöd, marknadsundersökningar och byggprojekttjänster.

"Vi ser framemot en fortsatt framgångsrik resa säger Murat Atas och Rickard Ekman", kundansvariga för Project Management och Corporate Real Estate Services. 

Vi är glada att få stödja Bankomat i den kommande lokalexpansionen. Vårt erbjudande till Bankomat AB sträcker sig från strategisk rådgivning och projektledning till genomförande av den stora expansionen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete med Bankomat där vi erbjuder marknadens bästa konsultstöd från två av NIRAS affärsområden Corporate Real Estate Services och Property Consultants” säger Rickard Ekman o Johan Mörling kundansvariga och strategiska rådgivare hos NIRAS CRES och PRCO.

Behovet av att sätta in kontanter via automater ökar och nu etablerar Bankomat AB ett 60-tal kontantcenter på större orter i Sverige. I ett kontantcenter kan man ta ut och sätta in sedlar och i vissa finns även tillgång till utländsk valuta.

Förra veckan öppnade Bankomat AB ett kontantcenter i Galleria Domino i Norrköping och nu sker etableringarna löpande under de närmaste två åren. Sökningen efter rätt platser pågår för fullt.

Som alltid är säkerhet och tillgänglighet viktiga faktorer när vi planerar var våra automater ska finnas. Det är oerhört viktigt för oss att man känner sig trygg vid automaterna. Våra kontantcenter ska ligga i köpcentrum, på handelsplatser och i andra inomhusmiljöer där det är upplyst och många människor är i rörelse” säger Johan Nilsson.

Vill du veta mer?

Ingela Johansson

Ingela Johansson

Senior Consultant

Stockholm, Sweden

+46 8 503 844 57

Se också