Nya Team Managers till Corporate Real Estate Services

Ulrika Rosberg Rickard Fredriksson (1)

Ulrika och Rickard har gedigen kompetens inom fastighetsbranschen och stärker nu upp vår verksamhet ytterligare.

den 17 september, 2021

”Jag har glädjen att få berätta att Ulrika Rosberg är ny Team Manager i Malmö och Rickard Fredriksson i Göteborg. Rickard och Ulrika är viktiga spelare för vår vidareutveckling och tillväxt i de båda regionerna. Vi ser fram emot en spännande höst med våra kunder, varav många står mitt i eller inför att förändra sina policys för distansarbete, stärka sina chefer i förmågan att verka på distans, anpassa inredning, utrustning och lokaler utifrån det nya arbetssättet, kanske också tillskapa kontorshubbar eller arbeta för att minska sina förhyrda ytor.
Därför är dessa nyckelrekryteringar ett viktigt steg i att öka vår leveranskapacitet, och vi ser fram emot att rekrytera ytterligare kollegor.” säger Ingela Johansson, affärsområdeschef, NIRAS Corporate Real Estate Services.

Ulrika är efter två år på NIRAS redan en självklar del av teamet med visionen i sin nya roll ”Att vara kund eller att arbeta på NIRAS skall vara det självklara valet. En av våra många styrkor är relationen med hyresgästen (vår kund), hyresvärden och samarbetspartners. Vi arbetar för och med kunden i ett nära samarbete.

Rickard kommer senast från Skatteverket där han arbetat med lokalförsörjningsfrågor. I sin nya roll ser han fram emot ”Att säkerställa att NIRAS är en attraktiv arbetsgivare men också det självklara valet för alla verksamheter som behöver stöd i hyresgästrådgivning. Våra kunder ska känna att de alltid kan vända sig till oss och känna sig trygga med vår leverans.

Både Ulrika och Rickard har tillträtt sina nya roller. Ambitionen inom verksamheten är att växa och vi söker nya medarbetare till Göteborg, Malmö och Stockholm.

Se också: