NIRAS Östergötland expanderar och hälsar flera nya kollegor välkomna

Gruppbild Print 2

Affärsområde Project Management stärker sin verksamhet i Östergötland i enlighet med den strategiska planen.

den 9 juli, 2021

Affärsområdet Project Management som bland annat arbetar inom byggprojekt har i sin strategiska plan målsättning att stärka verksamheten i Östergötland och har under våren vuxit med tre nya medarbetare samt utökat med ett kontor i Linköping. Vi finns i Linköping sedan många år tillbaka med miljöledningstjänster, men kan nu även erbjuda projektledningstjänster till byggherrar, fastighetsägare, hyresgäster och offentliga verksamheter.

I takt med den snabba tillväxten och marknadsbearbetningen, så har mängden kunduppdrag ökat väsentligt och det är med glädje som vi kan presentera och hälsa våra nya medarbetare välkomna”, säger Thomas Arnoldson, Regionchef Östergötland.

Till Norrköpingskontoret har Maija Göransson rekryterats, som är utbildad byggprojektledare vid East Sweden Business School och har bland annat arbetat med att projektleda ny- och ombyggnation samt hyresgästanpassning för offentliga och privata fastighetsägare.

Stephan Gustafsson, med gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen har rekryterats som teamledare med uppdrag att bygga ett starkt och kompetent team med utgångspunkt från Linköping.

Trinh Ly, byggnadsingenjör, med 5 års erfarenhet som projekteringsledare och projektledare för bland annat anstalter och byggnader med höga säkerhetskrav kompletterar teamet i Linköping.

I Norrköping arbetar sedan tidigare byggnadsingenjören Sofie Pernes, som bland annat arbetar med våra myndighetskunder med utformning och lokalanpassning av förhyrda lokaler.

I takt med vår expansion så har vi sett ett behov att etablera oss i nya lokaler och vi ser mycket fram emot att flytta in på Gamla Rådstugugatan 30 i Knäppingsborg, Norrköping.

Våra nya kontor i Norrköping och Linköping erbjuder plats för fler medarbetare som vill följa med på vår resa. Vi söker erfarna och engagerade projektledare som vill bygga ett tryggt och härligt team samt verka för en förstklassig projektleverans!

Vill du veta mer?

Thomas Arnoldson

Thomas Arnoldson

Team manager

Norrköping, Sweden

+46 11 26 40 30

Se också: