Djibrilo Djalo
Nyhet

Project Management tillsätter Teamledare i Uppsala

Djibrilo Djalo Teamledare för Uppsalakontoret.

10. dec 2020

Affärsområdet Project Management som bland annat arbetar inom byggprojektledning, har i sin strategiska plan målsättning att växa verksamheten i Uppsala med omnejd, där det finns en spännande marknad att verka på.

Genom att tillsätta Djibrilo Djalo som Teamledare för Uppsala kommer vi öka vår marknadsbearbetning och utveckling i enlighet med strategin. Djibrilo har en gedigen erfarenhet inom bygg och fastighet och har arbetat som byggprojektledare i NIRAS i 3 år. Är utbildad Byggnadsingenjör från KTH och har även studerat Internationell Ekonomi på Louisburg College, North Carolina.

Jag ser fram emot mitt nya uppdrag med både stolthet och ödmjukhet. Jag ser även fram emot att ta mig an utmaningen i att utveckla vårt kontor och marknad i Uppsala tillsammans med mitt team”, säger Djibrilo

Vi ser bra utvecklingsmöjligheter i Uppsala även under dessa tider. Jag tror att Djibrilo, med sitt sätt att bygga relationer kommer att få NIRAS kontor och medarbetare att växa och blomstra. Uppsala är en lokal marknad och Djibrilo har förmågan att möta människor på dess nivå”, säger Torgny Westerberg, ansvarig projektledning region Mitt.

För mer information, kontakta;
Torgny Westerberg. 08-588 922 01