Tech Session

Digital sparring och affärsutveckling

Få ny inspiration och insikt i hur du utnyttjar digitala möjligheter i din verksamhet.

Har du ambitioner om ett datadrivet företag? Behöver du en sparringpartner för att realisera din datas fulla potential?

NIRAS digitaliseringskonsulter har erfarenhet av att genomföra workshops där vi kartlägger dina digitala möjligheter – både ur ett affärsmässigt och tekniskt perspektiv. I workshoparna erbjuder vi olika tillvägagångssätt för gamificationi arbetet med teknik, affärsmodeller och försäljning.

Tech Session

Vill du ha hjälp med att utforska hur den digitala tekniken kommer att påverka ditt företag i framtiden? Tech Session är ett beprövat workshopkoncept där deltagarna utmanas att diskutera och prioritera framtidens viktigaste digitala teknik. I en Tech Sessions workshop får du:

  • Översikt över ny digital teknik
  • Ett ramverk för att diskutera hur digital teknik kommer att påverka din verksamhet i framtiden
  • Inspiration till hur du kan dra nytta av digitaliseringen

Deltagarna i en Tech Session spelar ett kortspel som kallas Technology Cards, som den tidigare ekonomidoktoranden Sidsel Ernstsen har utvecklat i samarbete med Danmarks tekniska universitet. Mer än 250 anställda och chefer från 40 organisationer har redan provat en Tech Session, och feedbacken är mycket positiv. Kortspelet Technology Cards gör det roligt och enkelt att delta i strategiska dialoger om digitaliseringens möjligheter och konsekvenser - även om deltagarna inte redan har djupgående kunskaper om teknik.

Digitala affärsmodeller

I workshopen "Your Digital Business model" kommer deltagarna att arbeta med affärsmodeller och med hjälp av gamification-tekniker kasta nytt ljus över möjligheterna att kommersialisera sina egna tjänster och produkter. Konceptet har satts samman som en del av NIRAS egen digitaliseringsprocess och har testats grundligt i vår organisation.

3-steg-till-försäljning

Om du behöver fokusera på digital försäljning kommer workshopen "3-steg-till-försäljning" att sätta fokus på din kundresa och kommunikation. Genom en noggrant utformad process guidar vi dig genom stegen för att utveckla en komplett marknadsföringsplan, rikta in dig på försäljningskanaler som sociala medier och använda persona för dina målgrupper. Konceptet har utvecklats och framgångsrikt tillämpats internt på NIRAS, och nu erbjuder vi det även till våra kunder.

Vi genomför även skräddarsydda kurser där vi kombinerar teknik med strategisk affärsutveckling av ditt företag.

Bestil
Jeg giver NIRAS lov til at kontakte mig og tilmelder mig samtidig NIRAS' nyhedsbrev.

Vill du veta mer?

Christian Holmegaard Mossing

Christian Holmegaard Mossing

Vice President: Data, Analytics & Planning

Allerød, Denmark

+45 4030 0469

Sidsel Katrine Ernstsen

Sidsel Katrine Ernstsen

Consultant

Allerød, Denmark

+45 6020 9745