Kollekto Header Min

Kollecto

Skräddarsy snabbt och enkelt ett formulär för inmatning av data online eller offline på fältet på din mobila enhet.

Kollectos formulärbyggare gör det snabbt och enkelt att bygga ett formulär för att registrera data på fältet via den medföljande mobila webbapplikationen, som kan köras på iPhone, Android-mobiler, iPad, surfplattor osv.   

Lösningen har offline-stöd vilket gör att dina register även lagras lokalt på enheten tills du väljer att synkronisera när det finns tillgång till ett nätverk igen. 

Med hjälp av formulärbyggaren är det möjligt att göra ärvda register där du har ett formulär i ett formulär, t.ex. register över en utveckling över tid.   

Det är möjligt att associera platsen (enhetens position) och tidpunkten för registreringen. Dessutom kan du välja att koppla bilder till registreringen antingen via enhetens fotoarkiv eller med enhetens kamera.  

Insamlade data kan valideras och redigeras på en administratörswebbplats, varifrån data också kan exporteras till en standard-PDF-rapport.

Tilmeld Kollecto nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder om Kollecto.

Premiumutgåvan

Med en Premium-prenumeration får du möjlighet att få uppgifterna automatiskt visade på en karta i NIRAS webGIS KortInfo. Med det här tillägget kan du också ta med dig kartteman från KortInfo ut på fältet. Slutligen kommer det att bli möjligt att använda en befintlig tabell från KortInfo som grund för ett formulär.

Härigenom uppnår du att data "flyter" fritt från fältregistrering till ärendebehandling till utställning. Potentialen i integrationen är stor och expansionen utvecklas kontinuerligt.

Premium innehåller även en tillbyggnad som gör att registreringar kan göras utifrån markeringar på en bild, t ex en planlösning på ett hus, eller en byggnadsfasad för registrering av t.ex. fel och brister.

Priser

Vill du veta mer om produkten eller beställa en demo?

Line Beierholm

Line Beierholm

Consultant

Aalborg, Denmark

+45 9630 6562

Se även: