Din karriär i NIRAS

I NIRAS får du utrymme att utvecklas och använda din fulla potential. Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter, gott samarbete och en god arbetsmiljö, där arbetsglädje är högt prioriterat.

Karriärvägar

Du har möjlighet att göra karriär inom fyra olika spår:

  • Kompetensområde: Om du är specialist inom ditt kompetensområde.
  • Projektledning: Om du vill nå ännu högre inom tid, ekonomi, kundnöjdhet och kvalitet.
  • Marknad och sälj: Om du har känsla för att översätta kundens behov till rätt lösningar.
  • Linjechef: För dig som brinner för att skapa resultat genom andra.

Vår organisation är flexibel och smidig, med få nivåer, vilket gör att du kan byta inriktning under resans gång, samt ta på dig mer ansvar under ditt yrkesliv.

De fyra inriktningarna

Karriereveje SE (1)

Internationell karriär

Med kontor i mer än 30 länder, har du möjlighet att arbeta på projekt både i Norden och resten av världen. 

Samarbete över gränserna

I en rådgivande verksamhet med många discipliner finns det nästan alltid en kollega, som är specialist på sådana frågor som du behöver i ditt projekt. Vi är duktiga på att ta hjälp av varandra och samarbeta över gränserna. Vi delar bland annat erfarenheter med varandra genom korta lunchföreläsningar. 

Medarbetarförmåner

På NIRAS säkerställer vi alla medarbetares trygghet i anställningen genom kollektivavtal med Innovationsföretagen. Genom kollektivavtalet har du de försäkringar som behövs samt pensionsförsäkring. Du kan dessutom få ett förstärkt föräldratillägg som kan ge upp till 90 procent av din ordinarie lön i upp till sex månader. Vi erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag som du kan utnyttja för att träna, simma, få massage etc. Vi sponsrar även lagtävlingar såsom Vårruset och Blodomloppet. Bland våra övriga förmåner finns möjlighet att bruttolöneväxla till pension.  

 

 

Se också: