Environment (1)

Miljö

NIRAS är en av Skandinaviens ledande miljörådgivare och erbjuder högkvalitativa och innovativa lösningar till både offentliga och privata kunder i Skandinavien och globalt. Vårt miljöteam består av mer än 300 engagerade och kundorienterade experter.

Vi erbjuder expertråd inom både den konstgjorda och naturliga miljön. Vi hjälper till att förverkliga ditt projekt. NIRAS kan hjälpa dig på alla nivåer som inkluderar miljö som parameter. Oavsett om det är inomhus – i offentliga byggnader, i företag eller i privata hem. Eller utomhus – i städer, i naturen, på land eller i vatten.

Våra råd bygger på expertkunskap, relevant erfarenhet och en djup förståelse för miljölagstiftningen. Tillsammans med våra kunder arbetar vi med att förstå miljörisker, potentiella effekter och ledningskrav för att säkerställa efterlevnad av lagstiftning, riktlinjer och bästa praxis.

Vi bidrar till att förverkliga projekt på bästa möjliga sätt. Vårt förhållningssätt, tvärvetenskapliga och holistiska tänkande har gjort oss till en av de största och mest mångsidiga miljörådgivarna i norra Europa med över 300 miljöexperter på våra kontor i Sverige, Danmark och Norge. NIRAS rådgivning bygger på kunskap, kompetens och objektivitet och inte på åsikter eller specifika befattningar.

 

Tjänster

Vill du veta mer?

Tomas Hjorth

Tomas Hjorth

Vice President

Stockholm, Sweden

+46 8 545 533 05