Woman smiling at camera (Sofie Andersson)

Sofie Andersson: Byggprojektledare med fokus på relationer

Sofie är generalisten som ser till helheten och styr projektet i rätt riktning för att nå kundens uppsatta mål. Energi och inspiration hämtar hon i dialogen med kollegorna.

 Employee portrait. Marios Dimitriadis (MDIM)

Internationell tunnelexpert med smak för utmaningar

Grekland, England, Förenade Arabemiraten, Qatar och Danmark. Marios Dimitriadis har bytt hemland fyra gånger i jakt på utmanande projekt. Han arbetar med tung, underjordisk infrastruktur – ju mer avancerat desto bättre.

Simon Brøgger (SIBR)

Simon Brøgger: vägingenjören som designar 3D-modeller av motorvägar i miljardklassen i Norge

När NIRAS bygger stora motorvägar i de norska fjällen spelar ingenjören Simon Brøgger en avgörande roll. Han skapar 3D-modeller av motorvägarna som visar exakt hur mycket grus, asfalt och jord som behövs.

Employee in NIRAS' office. Alexander Aronsson (ALAR)

Alexander Aronsson: ”Fler möjligheter för projekt och arbete utomlands”

Rör- och avloppslösningar för 4 400 nya bostäder, vilket innebär 3D-modellering av 15 km rör och utformning av dagvattenlösningar. Det här är bara några av de uppgifter som 27-åriga Alexander Aronsson hanterar hos NIRAS i Sverige.

Employee portrait. Theis Tarp Rasmussen (TTR)

Han brinner för en effektiv och klimatvänlig infrastruktur i hela Skandinavien

Affärschef för infrastruktur Theis Tarp Rasmussen älskar att dra stora linjer. Det gör han så bra att miljontals norrmän kommer snabbare, säkrare och hållbarare från A till B med hjälp av nya vägar och järnvägar.

Freja Rebecca Johansen (FRRJ) in front of geoprobe

Miljöingenjören skyddar danskt och svenskt grundvatten mot förorening

Miljöingenjören och projektledaren Freja Rebecca Johansen undersöker förorenade markområden på bland annat nedlagda militärbaser i Sverige. Här behåller hon barndomen vid liv och får en yrkesmässig utmaning.

Man leaning against the railing of stairs

Djibrilo Djalo: Mångsysslande ingenjör med högt EQ

Han är fotbollsfantast och egenföretagare, har dubbel examen och är nominerad till topp 100 i ett nätverk för unga talanger. Att projektledaren Djibrilo Djalo mår som bäst när han har mycket att göra är tydligt.