Landingpage_thumbnail

Join the GREENsition

Grön energiomställning. Säg det med färre ord. Det ger mer tid över för handling. Vi kommer att bidra till omställningen till förnybar energi genom en betydande investering. Var åttonde krona som NIRAS tjänar under de kommande tio åren kommer att investeras i #GREENsition.

Tillsammans skapar vi bra energi

 

Grön omvandling av världens energisystem förutsätter gemensamma insatser. Vi vill samarbeta med dig. För insatserna är höga och takten behöver öka. Låt oss säga det med färre ord. Green Energy Transition – för att få mer tid över till handling.

#GREENsition

Resultat genom samarbete

Vi erbjuder rådgivning inom

Oavsett vilken utgångspunkt du har

En omställning av våra energisystem och energin för transport och produktion kräver att vi ställer om oss själva och vårt tankesätt. Arbeta med ny teknik. Innovativa projekt. Ingå partnerskap. Förändra våra arbetssätt. Tillsammans för framtidens förnybara energi, smarta nät, elektrifiering av industri och mobilitet samt gröna bränslen. Men det börjar med dig och ditt företag.

Oavsett vilken utgångspunkt du har. Vi vill samarbeta med dig och ditt företag för att förverkliga er potential i övergången till grön energi. Alla har en.

Join the #GREENsition

Vill du veta mer?

Jens Brandt Bering

Jens Brandt Bering

Executive Vice President

Allerød, Denmark

+45 2141 8303

Søren Hageman Christensen

Søren Hageman Christensen

Regional Director

Aalborg, Denmark

+45 2141 8305

Henrik Juhl

Henrik Juhl

Senior Market Director

Allerød, Denmark

+45 4299 5413