Finansparken Norway

Norge

NIRAS är en av de ledande rådgivande ingenjörsverksamheterna i Skandinavien och vi har haft ett starkt förhållande till Norge sedan 2012. Våra 60 norska experter är fördelade på kontor i Oslo, Stavanger och Drammen och erbjuder ett brett utbud av tjänster som sträcker sig från arkitektur och företagsadministration till rådgivning om miljö, infrastruktur och utveckling.

Effektivt samarbete och tvärvetenskapligt tänkande är kärnvärden hos NIRAS. Våra norska experter har mer än 2 200 kollegor som är redo att bidra till att se till att våra kunder får skräddarsydda och hållbara lösningar – samtidigt som vi tänker in miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

Vår närvaro på den norska marknaden växer snabbt, särskilt när det gäller infrastrukturprojekt. Vi är starkt engagerade i leveransen av järnvägsprojekt i Norge och bidrar till effektivare och hållbarare mobilitet. Bland flera anmärkningsvärda projekt är det nyligen genomförda Moss-projektet ett exempel på vår omfattande expertis på området, med det stora nyckelfärdiga projektet för InterCity-linjen – ett av Norges största järnvägsprojekt.

Kontor

Kontakt

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Senior Vice President

Oslo, Norway

+45 2321 5452