Niras in Sweden

Sverige

NIRAS är en av Skandinaviens ledande rådgivande ingenjörsverksamheter med en lång historia i Sverige som sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden. Vi har genomfört en mängd projekt inom en rad olika sektorer för en bred kundkrets. Våra mer än 200 experter i Sverige är fördelade på sex olika kontor och erbjuder förstklassiga tjänster och branschledande expertis för projekt både i Sverige och internationellt.

Med stöd av mer än 2.200 kollegor internationellt erbjuder vi ett komplett utbud av ingenjörstjänster inom områden som sträcker sig från byggnation och projektledning till infrastruktur, processindustri och energi, för att nämna några.

Våra svenska kontor erbjuder också tjänster inom arkitektur och kommersiella fastigheter till både privata och offentliga kunder. På den internationella scenen genomför NIRAS utvecklingskonsulter mer än 250 utvecklingsprojekt om året med ett starkt svenskt team som har sin bas i Stockholm.  

Vår lokala närvaro och vårt starka nätverk i Sverige gör det möjligt för oss att erbjuda tvärvetenskapliga lösningar som är skräddarsydda för våra kunders individuella behov. Som ingenjörer och konsulter med omfattande erfarenhet och expertis när det gäller tvärvetenskapliga projekt bidrar NIRAS till innovativa lösningar över hela världen.  

Vi hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål samtidigt som vi har social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet i åtanke.  

Kontor

Vill du veta mer?

Petra Bjurhall

Petra Bjurhall

Senior Vice President

Stockholm, Sweden

+46 8 503 844 04

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21