Projekt

NIRAS i nytt ramavtal med Kriminalvården

KV Bild

NIRAS har vunnit Kriminalvårdens upphandling avseende konsultstöd till fastighetsenheten. Det innebär att NIRAS blir rangordnade som nummer 1 och därmed kommer få 50 % av uppdragsvolymen tilldelad.

den 6 oktober, 2023
  • Sektorer: Hyresgäst­rådgivning & lokalförsörjning
  • Länder: Sverige

Uppdragsvolymen har varit ca 25 miljoner per år under den senaste 3-årsperioden. Ramavtalet med Kriminalvården är på 3 + 1 år.

”Kriminalvården är en stor och viktig kund för oss och vi är stolta att få nytt förtroende som leverantör åt myndigheten. Kriminalvården bedriver en samhällsviktig verksamhet vilket vi är glada att kunna bidra till genom att se till att verksamheten får bra lokaler. Det visar också att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande och stärker vår position som marknadsledande avseende statliga lokalförsörjningstjänster” säger Oskar Lundqvist, affärsområdeschef på NIRAS Corporate Real Estate Services.

Kriminalvården är en statlig myndighet med ansvar för häkten, fängelser och frivård. Kriminalvården arbetar för att göra samhället säkrare, tryggare och att minska återfall i brott. I uppdraget ingår också att transportera klienter mellan domstol, häkte och anstalt, men transporter utförs även för Polisens och Migrationsverkets räkning. För mer information, se www.kriminalvarden.se

Vill du veta mer?

Oskar Lundqvist

Oskar Lundqvist

Affärsområdeschef Hyresgästrådgivning

Stockholm, Sweden

+46 8 503 844 36

Se också: