Från praktikant Senior Business Development Manager

HWA NIRAS

Hlaing War War Aung, Senior Business Development- och projektleder, är på en spännande resa med NIRAS, fullt med kärriärmöjligheter och mycket internationella möjligheter.

33-åriga War War är ursprungligen från Myanmar och påbörjade sin resa med NIRAS International Consulting som en av deltagarna i 'NIRAS Young Professional Programme' år 2017.

Under sina sex år på NIRAS International Consulting har hon haft flera olika roller, inklusive projektassistent, projektledare och landschef i Myanmar. Nu fungerar hon som Senior Business Development- och Operations Manager för NIRAS International Infrastructure Business Unit på Filippinerna.

Hennes berättelse handlar om utveckling, både professionellt och personligt, på NIRAS.

"Jag började som praktikant på NIRAS International Consulting, så man kan säga att jag växte upp på NIRAS, och längs vägen nådde jag mina karriärmål. Jag kommer alltid att uppskatta att NIRAS hade förtroende för mig och gav mig fantastiska upplevelser genom att ge mig nya utmaningar och möjligheten att besöka och arbeta i flera länder," säger hon.

Och War War har utan tvekan rest mycket, trots sin unga ålder. Under sin tid på NIRAS har hon besökt många olika länder, inklusive Danmark, Serbien, Sverige, Pakistan och Filippinerna - bara för att nämna några. Hon har även arbetat på NIRAS Cambodia i nästan två år.

Att göra skillnad

Med en bakgrund inom civilingenjörsvetenskap har hon arbetat med olika ingenjörs- och utvecklingsprojekt inom den offentliga sektorn i hela Asien-regionen.

"Jag tror att mitt arbete har inverkan inom utvecklingssektorn. Och jag är tacksam över att få vara en del av resan mot att bekämpa klimatförändringar och fattigdom," säger War War.

NIRAS - Here We Grow

Se också:

Realising your sustainable potential

© NIRAS Sweden AB

  • Hantverkargatan 11B 112 21 Stockholm Postadress: Box 70375 107 24 Stockholm Fakturor i pdf-format: nirasinvoice@niras.se Fakturafrågor: nirasfinance@niras.se Peppol ID: 0007:5561756197 Momsregistreringsnummer: SE556175619701
  • T: +46 8 503 844 00
  • info@niras.se

Organisationsnummer: 556175-6197