Affärsområde Vattenbyggnad tillsätter Teamledare i Stockholm

Pernilla Söder (2)

Affärsområdet Vattenbyggnad i Sverige, är ett affärsområde med stor expertis inom dagvatten och klimatanpassningar, modelleringar, ledningsprojektering samt beställarstöd.

den 21 september, 2022

Den 1 september hälsade vi Pernilla Söder varmt välkommen till NIRAS. Pernilla är civilingenjör inom Samhällsbyggnad/miljöteknik och har tidigare arbetat inom olika kommunala uppdrag, både inom det tekniska området VA och fastighetsförvaltning samt kommunövergripande.

”Vi befinner oss i en snabb utveckling och vi är mycket glada över att Pernilla börjat hos oss som Teamledare. Pernilla kommer med sin breda kunskap och erfarenhet ge oss ännu fler möjligheter att bredda vår marknadsbearbetning och hon kommer bidra till utvecklingen av affärsområdet”, säger Åsa Malmäng Pohl, affärsområdeschef.

”Jag ser mycket fram emot att få vara med att bidra med min erfarenhet och kunskap samt få vara delaktig i att utveckla affärsområdet, teamet och medarbetarna. Det är ett väldigt härligt team och det känns fantastiskt att ha fått den här möjligheten”, säger Pernilla, Teamledare Stockholm.

Åsa Malmäng Pohl

Åsa Malmäng Pohl

Affärsområdeschef Vattenbyggnad

Göteborg, Sweden

+46 31 792 26 25

Pernilla Söder

Pernilla Söder

Team manager

Stockholm, Sweden

+46 8 503 844 76