Ny ledning hos NIRAS Corporate Real Estate Services

Bild Oskar Olof

den 18 november, 2022

Oskar Lundqvist och Olof Johansson går in med delat ledarskap i rollen som affärsområdeschef för NIRAS Corporate Real Estate Services.

Oskar och Olof tar vid efter Ingela Johansson som, efter lite drygt 10 år i rollen som affärsområdeschef, fortsatt kommer att verka inom NIRAS som Expert director inom hyresgästrådgivning/lokalförsörjning.

Oskar och Olof ser fram emot att utveckla verksamheten vidare genom fokuserat arbete inom huvudområdena sälj/marknad, medarbetarstolthet och excellenta projektleveranser.

Vi ser fram emot att leda det starka team vi har inom Corporate Real Estate Services vidare och tror att vi har stora möjligheter till fortsatt utveckling och tillväxt både inom nuvarande tjänster och marknad såväl som inom områden vi vill utveckla."

 ”Corporate Real Estate Services är nu redo att ta nästa steg och det känns mycket bra att Olof och Oskar, som varit länge i organisationen, tar stafettpinnen och leder Corporate Real Estate Services till nästa nivå och ger nya förutsättningar till ökad tillväxt.” säger Markus Davelid, VD för NIRAS i Sverige.

Se också: