Software Services

Programvarutjänster

Vi har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla digitala lösningar som sparar tid i vardagen och pengar på slutresultatet, för företag, kommuner och allmännyttiga företag.

NIRAS arbetar med mjukvaruutveckling, maskininlärning och datavetenskap, visualisering, GIS, IoT och automation för bland annat allmännyttiga företag, kommuner, privata industrier och många andra affärsområden.

Vi erbjuder en unik kombination av marknadsledande system och råd från experter med insikt i just din bransch. Vi är kända för vår expertis och stora erfarenhet samt för våra kompetenta medarbetare. Med vår egen forskning och utveckling, teknik, mjukvaruutvecklare, specialister och support är vi en solid partner för att lösa dina digitala utmaningar.

Digital rådgivning

Med 25 års erfarenhet inom Data & Software Services är NIRAS den kompletta rådgivaren för dina digitala lösningar.

Våra produkter

Support - ring 28 57 58 59

Vi hjälper dig hela vägen runt, så att du alltid håller öppet i din verksamhet.

Mjukvaruutveckling med ingenjörsexpertis

NIRAS har en lång historia som ingenjörskonsultföretag. Men i själva verket har vi också mer än 25 års erfarenhet som leverantör av digitala tjänster och mjukvarulösningar. Det som gör våra lösningar speciella är att våra många mjukvaruutvecklare, programmerare, IT-projektledare och datavetenskapskonsulter etc. backas upp av en bred organisation med 2 400 ingenjörer. Därför kan vi enkelt kombinera teknikerns IT-kompetens med ingenjörens expertkunskaper inom till exempel bygg, försörjning, miljö, industri, offentlig förvaltning och mycket mer. Detta innebär att NIRAS digitala tjänster alltid utvecklas i nära samarbete mellan kunden, teknikern och ämnesexperten. Och våra kunder kan känna det.

När du identifierar en utmaning, ett problem eller en potential i din verksamhet är det inte alltid klart till en början att svaret kan vara en digital lösning eller en mjukvaruprodukt. Utgångspunkten kan vara krav på effektivitetsvinster, brist på tillgängliga resurser, förändrade villkor eller en önskan om snabbare och mer personlig service. Vår erfarenhet från 25 år är att digitalisering ofta är lösningen. Det kan till exempel vara i form av analys och visualisering av din affärsdata. Detta kan vara genom automatisering av processer. Eller kanske är svaret en ny, skräddarsydd mjukvarulösning.

Tillsammans hittar vi lösningen

Oavsett din utmaning och din professionella utgångspunkt har vi kompetenta och erfarna specialister inom området som kan ditt expertområde och kan ge dig råd i dina digitala beslut. Oavsett om svaret på din utmaning är mjukvaruutveckling, maskininlärning, dataanalys och visualisering, en GIS-lösning, IoT, automation – eller bara goda råd.

Då hittar vi svaret tillsammans med dig.

Nyheder

Anmäl dig till nyhetsbrevet Data & Software Services

Vill du veta mer?

Anni Offersgaard

Anni Offersgaard

Sales & Business Development Manager

Aarhus, Denmark

+45 4299 0309