Kortinfo Site header_ASK

WebGIS - KortInfo

NIRAS webGIS-system KortInfo hanterar och illustrerar geografiska data. Den ger en överblick över både offentliga och privata företag.

KortInfo är en webbaserad kartlösning (webGIS) utvecklad av NIRAS. KortInfo gör det enkelt att hantera och underhålla kartbaserad data och att använda den i olika kartlösningar. WebGIS-plattformen löser många olika uppgifter för både offentliga och privata företag - till exempel genom att presentera många olika typer av data på kartor, hantera avancerade analyser och förvalta data som har ett geografiskt samband.

KortInfo samlar in data från många olika källor - både vanliga offentliga geodata och egna data. Oavsett vilken dataunderlag du har hjälper vi dig att skapa tydliga kartor för webbplatser, ärendehantering i kommuner och företag eller som processverktyg i projekt.

Våra produkter

Anmäl dig till KortInfos nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med nyheter om KortInfo.

Få kompetent rådgivning och sparring

KortInfos kompetenta team av GIS-konsulter, projektledare, tekniker och mjukvaruutvecklare står alltid redo att hjälpa till med KortInfo-relaterade uppgifter samt uppgifter inom webGIS och GIS-data.

Vi känner våra kunder mycket väl! Eftersom vi genom vår expertis och erfarenhet har god insikt i kundens behov kan vi oftast snabbt föreslå en GIS-lösning genom kunskap om valmöjligheterna i KortInfo samt allmänt tillgängliga data och standarder.

Detta ger dig som kund en garanti för att vi kan tillhandahålla rätt team för varje uppgift, och att vi ger värdefulla råd och föreslår lösningar baserade på djup professionell expertis inom webGIS- och kartlösningar.

Dessutom är vi en del av ett stort konsultföretag, så vi kan alltid dra nytta av 2.400 kollegor med specialkunskaper inom olika områden, t.ex. försörjning, miljö, infrastruktur, byggnation, industri och mycket mer.

Workshops och undervisning

Våra kunder efterfrågar ofta hjälp att översätta ett professionellt problem – eller arbetsflöde – till en KortInfo-lösning.

Ett tillvägagångssätt vi ofta använder oss av är att hålla professionella workshops eller ge utbildning, där det är 'hands-on' från första början med kundens egna data. På så sätt blir en workshop eller utbildningskurs en del av din konkreta projektlösning - och inte bara en kurs som du måste gå igenom innan du kan ta itu med den verkliga utmaningen.

Utveckling av lösningar som passar dig

Vi skapar även skräddarsydda KortInfo-lösningar som stödjer särskilda behov eller adresserar utmaningar som är specifika för din organisation. Ett sådant förlopp med utveckling av extra moduler sker alltid i nära samarbete med dig som kund.

Vi kan naturligtvis också hjälpa till med att skapa integrationer till andra affärssystem.

Genom att välja KortInfo får du full valuta för pengarna.

Support

KortInfo-supporten bemannas av NIRAS GIS-konsulter som genom daglig kontakt med kunder är välinformerade om dina behov och utmaningar.

Du får snabb hjälp via vår helpdesk via mail eller telefon.

Supporten är bemannad varje vardag mellan 8:00 och 16:00. Fredag 8:00 till 15:30.

Vill du veta mer?

Mikael Kræpping

Mikael Kræpping

Head of Department

Aarhus, Denmark

+45 8732 5812